Facaderenovering og vandskuring

Toftlund Murerforretning ApS udfører facaderenoveringer, vandskuringer og facadeisoleringer for blandt andet boligejere og virksomheder.

Den meste oplagte årsag til en facaderenovering er naturligvis, når der opstår revner i murværket, eller når puds falder af facaden. En af ulemperne ved en pudset facade er netop, at ydre skader er mere synligt på en pudset facade. Fordelen er derimod, at pudset beskytter facaden mod vejr og vind samt murbier.

Stop skader i muren med Facaderenovering

Hvis der sker skader i selve murværket eller i fugerne, så bør de også repareres, hvis der er risiko for frostskader og/eller fugtskader. Det samme gælder, hvis der er kommet murbier, som laver gange i fugerne, hvor der kan trænge vand ind.

Vi kan også tilbyde vandskuring af en murstensmur. Det foregår ved, at vi smører et tyndt lag mørtel på muren, hvorpå vi skurer muren ren med en våd mursten. Dette giver en ensartet overflade, hvor du stadig vil kunne kan se strukturen fra murstene.

Du kan også vælge en skalmur

Det er også muligt at få opsat en skalmur, eller få udskiftet en skalmur. Skalmuring kan være en godt alternativ til et ældre murværk, hvor du ikke ønsker facaden pudset.

Vi udfører skalmuring for blandt andet:

Hvis du skal have udført facaderenovering, kan du overveje at få isoleret facaden ved samme lejlighed. Derved får du ikke blot en ny og flot facade, men også en lavere varmeregning.

Vi benytter egne stilladser og lifte ved alt facadearbejde for at holde omkostningerne nede. 

Kontakt os på telefon 25 12 01 72 for at få et uforpligtende tilbud på facadearbejde.

Kontakt mig

Udfyld denne formular, og vi vil hurtigst muligt ringe dig op.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartnere

Vi støtter Sønderjyske​

​Firmainformation

Toftlund Murerforretning

CVR: 27706479​

Adresseinformation

Vestervang 11
6520 Toftlund

Kontaktinformation