​Om Toftlund Murerforretning ApS i Sønderjylland

Toftlund Murerforretning ApS i Toftlund i Sønderjylland startede i 2004. Virksomheden ejes og drives af murer Bo Warming Nissen og murer Henrik Marcussen med hjælp fra vores ni dygtige og erfarne svende, der alle sætter en dyd i at udføre et solidt og grundigt håndværk.

Vi har mange års erfaring som murere

Bo Warming Nissen har erfaring med murerbranchen siden 1993, mens Henrik Marcussen har erfaring fra 1983. Begge har således både stor og bred erfaring med murerhåndværket, herunder med utallige totalentrepriser i forbindelse med alle former for byggeri, renoveringer og moderniseringer.

Toftlund Murerforretning udfører alle former for murerarbejde, men vores kunder vælger ofte at få os til at bygge nye huse eller til at bygge tilbygninger af enhver art og til ethvert formål. Vi kan stå for alt arbejdet fra skitsetegning til udlevering af nøgle.

Vores kunder vælger også at få udført klinke- og flisearbejde i deres badeværelser og gæstetoiletter, men også at få moderniseret deres badeværelse fra A til Z. Vi udfører endvidere mange facaderenoveringer og efterisoleringer af facader, samt løbende vedligeholdelse af facader.

​Ring og aftal et møde med os så finder vi en løsning

Hvis du skal have bygget et hus eller en tilbygning, eller hvis du skal have udført renoveringsarbejde eller for eksempel en modernisering af dit badeværelse, så kontakt Toftlund Murerforretning på telefon 

25 12 01 72 for at tale med Bo Warming Nissen eller Henrik Marcussen, så aftaler vi et møde og finder nogle løsningsforslag. 

Det er naturligvis helt uforpligtende.

Kontakt mig

Udfyld denne formular, og vi vil hurtigst muligt ringe dig op.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartnere

Vi støtter Sønderjyske​

​Firmainformation

Toftlund Murerforretning

CVR: 27706479​

Adresseinformation

Vestervang 11
6520 Toftlund

Kontaktinformation