​Flisearbejde og renovering af badeværelser

Toftlund Murerforretning ApS opsætter fliser, lægger klinker og renoverer badeværelser. Vi kan også lave et helt nyt badeværelse eller gæstetoilet. Det er også muligt at få et ekstra gæstetoilet.

Du kan vælge imellem flere løsninger. Vi kan for eksempel tilbyde en totalløsning, hvor vi står for det hele, herunder sanitet. Vi kan også tilbyde mindre løsninger, hvor vi kun udskifter fliserne. Vi har endvidere mosaikker til både badeværelser og bordplader.

Du kan vælge selv at stå for nedrivning af fliser

Desuden kan du vælge, at du selv står for nedrivningen af det gamle badeværelse og af de gamle fliser og klinker. På den måde kan du begrænse omkostningerne ved en renovering af et badeværelse eller et gæstetoilet.

​Tidligere var det vigtigste blot at have et badeværelse, men i dag bliver der også lagt vægt på, at det er lækkert og praktisk samt nemt at gøre rent. Mange ældre toiletter er ikke nemme at holde rene. Der er også flere, som ønsker at få fjernet badekaret, da det fylder og alligevel ikke bliver brugt.

​Boligen skal males men badeværelset skal have fliser

De fleste opgraderer deres bolig hen ad vejen med ny maling og måske nyt tapet. Dertil kommer nye tæpper og møbler, men ofte bliver badeværelset, herunder fliser og klinker, overset eller udskudt. Men hvis du en dag ønsker at sælge boligen, så vil et ældre badeværelse trække prisen ned.

Ring til Toftlund Murerforretning ApS på telefon 

25 12 01 72, hvis du vil høre mere om fliser og renovering af badeværelser.

Opgaver vi bl.a. kan håndtere

  • ​Vægfliser
  • Fliser til industrikøkkener
  • Badeværelsesfliser
  • Køkkenfliser
  • Gulvfliser​

Kontakt mig

Udfyld denne formular, og vi vil hurtigst muligt ringe dig op.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartnere

Vi støtter Sønderjyske​

​Firmainformation

Toftlund Murerforretning

CVR: 27706479​

Adresseinformation

Vestervang 11
6520 Toftlund

Kontaktinformation