​Opførelse af parcelhuse og typehuse

Toftlund Murerforretning ApS opfører nye huse helt fra bunden, og vi kan også hjælpe med skitsetegningen. Vi bygger primært parcelhuse og typehuse, men bygger også andre huse.

Ofte kommer vores kunder med en ide. Her kan det ske, at vi skal have afstemt nogle forventninger, men vi har gode erfaringer med at bygge huse. Måske bør der spares et gæstetoilet væk for at holde prisen nede, eller måske bør der netop være et gæstetoilet, hvis I er mange i boligen.

Vi hjælper med råd og skitsetegning

Derpå laver vi sammen et skitsetegning. Det kan gå hurtigt, eller det kan tage lang tid. Måske vil du have den liggende i et stykke tid, hvor du diskuterer den med familien og med dine venner, før du beslutter dig. Når du har besluttet dig, sender vi tegningen til en samarbejdspartner, som laver den endelige tegning. Derefter kan vi hjælpe dig med at søge byggetilladelse.

Vi kan udføre både fag- og totalentrepriser

Derefter skal vi aftale, om vi skal varetage hele byggeriet i en total- eller hovedentreprise, eller om vi blot skal udføre dele af byggeriet i en fagentreprise som murermester. Når vi varetager total- og hovedentreprise benytter vi vores gode og stabile samarbejdspartnere.

Vi kan derefter lave hele huset fra bunden, herunder med støbning og opførelse af bagmur, ligesom vi kan lave facade- og flisearbejde. Det tager typisk 4-5 måneder fra byggetilladelse til det færdige hus.

Vi samarbejder blandt andet med:

Ring til Toftlund Murerforretning ApS på telefon 

25 12 01 72 for at bestille tid til et møde.

Kontakt mig

Udfyld denne formular, og vi vil hurtigst muligt ringe dig op.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartnere

Vi støtter Sønderjyske​

​Firmainformation

Toftlund Murerforretning

CVR: 27706479​

Adresseinformation

Vestervang 11
6520 Toftlund

Kontaktinformation